Hvad kan vi hjælpe dig med?

Nyt tag eller tagrenovering

Trænger din bolig til et nyt tag eller en grundig tagrenovering? Hos CAWO A/S har vi dygtige tømrere med stor erfaring i at lægge flotte tage eller renovere ældre tage og få dem til at fremstå flotte igen.

Når vi lægger dit tag, foregår det altid med afsæt i vores værdier om høj kvalitet og godt håndværk. Dertil arbejder vi med stor respekt og husker oprydningen, så du færdes i et miljø, der så vidt muligt mere ligner et hjem end en byggeplads.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder? Så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan læse mere om nyt tag og tagrenovering her.

Vinduer og døre

Ønsker du at friske huset op med nye vinduer og døre – og samtidig spare ekstra på varmeregningen?

Hos CAWO A/S tilbyder vi løsninger i mange forskellige varianter. Vi er eksperter i montering af døre og vinduer, som vi sætter i med stor respekt for håndværket og den finish, der skal være med til at pynte på din bolig.

Har du brug for rådgivning i forhold til særligt energioptimerende løsninger eller ønsker du at høre mere om løsninger med ekstra sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os og få en snak med din fagmand.   

Du kan læse mere om vinduer og døre her.

Isolering

Der kan være mange penge at spare ved at få isoleret eller efterisoleret huset! Derfor er det en god investering, som ikke bare hjælper til en sjovere varmeregning, men også kan gøre underværker for indeklimaet – særligt hvis du bor i et ældre hus.

Oplever du varmetab, træk, kuldebroer eller måske ligefrem tegn på øget fugt og svamp anbefaler vi, at du kontakter os for at høre mere om dine muligheder. Vi udfører isoleringsopgaver uden synlige spor på bygningen – altid med godt kvalitetshåndværk, flot finish og pæn oprydning som en del af arbejdet.

Du kan læse mere om isolering her.

Nybyggeri eller Tilbygning

Vi har gennem årene udført en del nybyggeri. Lige fra domicilbyggeri til mindre tilbygninger. Vi har bygget alt fra store domicilbyggerier i hovedentreprise til helt små tilbygninger.

Vi har desuden bygget en del stuehuse til landbrugsejendomme i hovedentreprise.

Vi bygger udelukkende individuelle boliger, og har ikke noget katalog. Vi tror nemlig på, at dit drømmehus nok nærmere findes i dine tanker end et katalog. Det er en stor beslutning, at give sig i kast med nybyggeri, og især hvis man ønsker at præge det selv, gennem byggeforløbet. CAWO A/S har opbygget et godt netværk af gode og solide samarbejdspartnere gennem mange år. Det sikre dig et højt kvalitetsprodukt til næsten
samme pris som et typehus.

Vi indgår også meget gerne som sparringspartner for selv- og medbyggere, hvor vi hjælper med råd, vejledning og fremskaffelse af de rigtige materialer til konkurrencedygtige priser. Du skal blot komme med dine ideer, så hjælper vi med de opgaver, som du ikke selv ønsker at udføre.

Eget værksted

Vidste du at vi har eget værksted?

På vores 500 m2 værksted i Hejsager, laver vi alle former for snedkerarbejder, færdigkviste, møbelreparationer mm. Desuden råder vi over en alsidig maskinpark, hvor vi kan udføre alle former for maskinsnedkerarbejde.

 

Kontaktpersoner for private kunder

John_C

John Carstensen
Tømrermester

4090 2989
john@cawobyg.dk

Peter

Peter Juhl
Tømrermester

4031 7785
peter@cawobyg.dk

Private kunder