Nye vinduer og døre i Haderslev og omegn

Hos CAWO er vi eksperter i montering af nye vinduer og døre i Haderslev, Vojens, Aabenraa og omegn. Vi har stor erfaring med alle former for døre og vinduer i træ, træ/aluminium samt plast. Vi har gennem firmaets snart 50-årige virke forskønnet mange huse i området omkring vores base i Haderslev – samt tilstødende byer. Altid med stærke kvalitetsløsninger​.

Trænger din bolig til en opfriskning eller vil du energioptimere? Kontakt CAWO, så sætter vi nye, moderne og energibesparende døre og vinduer i din bolig.

Spar på varmeregningen!

Bor du i et ældre hus, som måske endda er en smule utæt? Så kan det være en rigtig god investering at få monteret nye vinduer og døre, da disse med garanti vil være mere energivenlige.

Derfor vil udgifterne til dem kunne tjene sig hjem igen, og du vil samtidig få nye, flotte elementer, som pynter i din bolig – og som ikke mindst hæver din boligs værdi. Oplever du en meget høj varmeregning, kan vi desuden hjælpe med isolering af huset.

Vores erfaring med montering af nye døre og vinduer er stor, da dette har været en af vores primære arbejdsopgaver siden firmaets start for 50 år siden. Vi er derfor effektive og leverer en løsning med flot finish, der vidner om håndværk i topkvalitet.

Vi leverer og monterer også mange forskellige fabrikater af nye døre og vinduer, blandt andet VELFAC, Rationel, KPK, Primo, Outrup og Kastrup.

​Få et godt tilbud

Som tømrer med stor ekspertise inden for området, har vi leveret nye døre og vinduer i Haderslev og omkringliggende byer i årevis. Vi rådgiver gerne i materialer og design, så du får en løsning med rette form og funktion.

Du er mere end velkommen til at kontakte John Carstensen eller Peter Juhl på telefon 74 57 13 30 for et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring renovering eller udskiftning af vinduer og døre.

Husk! Vi leverer både nye vinduer og døre til private og erhverv, hvor vi leverer på specialmål og evt. i særlige materialer med ekstra styrke til butikker m.m.

Kontaktpersoner for nye døre og vinduer

John_C

John Carstensen
Tømrermester

4090 2989
john@cawobyg.dk

Peter

Peter Juhl
Tømrermester

4031 7785
peter@cawobyg.dk

Private kunder