Nye vinduer og døre i Haderslev og omegn

Nye vinduer og døre i mange forskellige varianter

Hos CAWO er vi eksperter i montering af nye vinduer og døre i Haderslev, Vojens, Aabenraa og tilsvarende nærområder. Trænger din bolig til nye, så kan vi være dig behjælpelig. Vi har stor erfaring med alle former for døre og vinduer i træ, træ/aluminium samt plast. Vi har gennem firmaets 40-årige virke forskønnet mange huse i området omkring vores base i Haderslev – samt til tilstøende byer. Altid med stærke kvalitetsløsninger​

Spar på varmeregningen!

Bor du i et ældre hus, som måske endda er en smule utæt? Så kan det være en rigtig god investering at få monteret nye vinduer og døre, da disse med garanti vil være mere energivenlige.

Derfor vil udgifterne til dem kunne tjene sig hjem igen i løbet af en kortere årrække, og du vil samtidig have fået nogle nye, flotte elementer, som pynter i din bolig, og som ikke mindst hæver din boligs værdi. Oplever du en meget høj varmeregning, kan vi desuden hjælpe med isolering af huset.

Vores erfaring med montering af nye vinduer og døre er stor, da dette har været en af vores primære arbejdsopgaver, siden firmaets start for 40 år siden. Vi er derfor effektive og leverer en løsning med flot finish, der vidner om håndværk i topkvalitet.

​Autoriseret VELFAC VinduesMester®

Vi er i dag autoriseret VELFAC VinduesMester®, og har gennemført en grundig uddannelse i VELFAC vinduer og døre. Denne uddannelse omhandler korrekt montage, kendskab til produktprogram samt god kunderådgivning. Derfor kan vi give dig en kyndig vejledning i VELFAC’s produkter.​

Vi leverer og monterer også mange andre fabrikater af nye døre og vinduer, blandt andet RationelKPKPrimoOutrup og Kastrup.

​Få et godt tilbud

Som tømrer med stor ekspertise inden for området, har vi leveret nye døre og vinduer i Haderslev og omkringliggende byer i årevis. Vi rådgiver gerne i materialer og design, så du får en løsning med rette form og funktion.

Du er mere end velkommen til at kontakte John Carstensen eller Peter Juhl på telefon 74 57 13 30 for et uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring renovering eller udskiftning af vinduer og døre.

Husk! Vi leverer både nye vinduer og døre til private og erhverv, hvor vi leverer på specialmål og evt. i særlige materialer med ekstra styrke til butikker m.m.

​Kontakt CAWO A/S

​Planlægger du at få bygget til eller at få udskiftet dine vinduer og døre til en mere energirigtig løsning?​

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os for en uddybende samtale om din opgave.​

Ring til os på telefon 74 57 13 30.​

Kontakt cawobyg