Blikkenslager

Blikkenslagerarbejde hos CAWO
Leder du efter en dygtig blikkenslager i Haderslev eller omegn, så klarer vi også den opgave for dig! CAWO A/S har noget utraditionelt blikkenslagere ansat. Årsagen hertil er, at tømrerne oftest laver forarbejdet til en stor del blikkenslagerarbejde, og derfor supplerer de to faggrupper hinanden godt. Dette sikrer langt bedre løsninger, gør arbejdsprocessen mere smidig og minimerer dermed risikoen for fejl og utætheder.

Hos CAWO A/S møder du altid en uddannet og fagligt dygtig blikkenslager, som altid kan hjælpe dig. Vi udfører blikkenslagerarbejde i Haderslev, Vojens, Aabenraa, Kolding og omegn – både til private og erhverv.

Vi er stolte af at kombinere moderne og effektive teknikker med stolte håndværks principper, så vores kunder får markedets bedste løsninger inden for blandt andet:

  • Tagrender og nedløb
  • Beklædning af kviste
  • Zinktage
  • Murinddækninger
  • Skorstensinddækninger
  • Facadedækninger
  • Gavle
  • Skotrender
  • Diverse blikkenslagerarbejde

 

Vi bruger de bedste materialer

Vores blikkenslagere udfører deres arbejde i zink, blik, kobber, aluminium og plastik – altid i den bedste kvalitet. Der lægges stor vægt på, at blikkenslagerarbejdet udføres arkitektonisk og håndværksmæssigt korrekt, og at funktionaliteten og holdbarheden er i top – hver gang!

Vi har eget værksted

Da vi har eget værksted, kan vi udføre specialopgaver, detaljer og tilpasninger lige efter dine ønsker og behov.

Rådgivende blikkenslager i Haderslev

Hos CAWO A/S er vores blikkenslagerarbejde altid gjort med øje for form og finish. En af årsagerne til at vi kan levere flot håndværk, er at vi har stor knowhow og sans for de enkelte materialer til et givent byggeri.

Vi kan rådgive om de helt rette profiler og beklædninger – og vi leverer naturligvis gerne løsninger på specialmål, så alt fra mindre tagrender til store facader får det rette look i holdbare materialer, som kobber, zink, skifer, aluminium eller stål.

Kontakt os i dag

CAWO A/S har base ved Haderslev, men løser også blikkenslageropgaver i omkringliggende byer som Vojens, Aabenraa og Kolding. Vi har stort fokus på kundeservice, hvilket betyder at vi nøje overholder aftaler, husker oprydning og i det hele taget leverer både godt håndværk og professionelt indtryk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejde – eller inspiration og professionel sparring til en løsning til netop din bolig
– så kontakt blikkenslager John Aadal Nielsen.

Kontaktpersoner for blikarbejde

John_N

John Aadal Nielsen
Blikkenslager

4090 2987 
jn@cawobyg.dk

Galleri - Blikarbejde