Isolering af hus

Hos CAWO har vi flere års erfaring med isolering af hus. Det kan være en rigtig god løsning, hvis dit hus er utæt, og du gerne vil nedbringe din varmeregning samt være med til at mindske vores CO2-aftryk i Danmark.

Vi tilbyder vores hjælp og rådgivning til alle kunder i områder nær Haderslev, Vojens og Aabenraa. Hos os er du garanteret den højeste kvalitet på markedet til isolering og efterisolering.​

Invester i isolering af hus – det betaler sig

Der er i dag meget fokus på energioptimering og energi generelt. De senere år er tykkelsen på isolering øget, og kravene til udførelsen er skærpet.

Der findes mange forskellige typer isolering. Hos CAWO kan vi udføre de fleste – lige fra indblæsning i hulmur og loftsrum med flamingo, glas- eller papiruldsprodukter til traditionel pladebatts-isolering.

Vi anvender det sidste nye udstyr, maskiner og produkter inden for isoleringsbranchen.

Der er mange fordele ved at efterisolere huset

Når man taler om isolering af huset som energioptimering, er det ofte i sammenhæng med den store økonomiske besparelse, der opnås årligt, når huset bliver i bedre stand til at holde på varmen. Men faktisk er indeklimaet også en glimrende årsag til at sørge for tilstrækkelig med isoleringsmateriale i murer, krybekælder, på loftet etc.

Ved at isolere forbedrer du indeklimaet, hvormed du mindsker risikoen for skimmelsvamp, samtidig med at du slipper for kuldebroer og trækgener, der kan føre til snøftende næser. Indeklimaet bliver bedre, da du får lettere ved at holde en jævn og behagelig temperatur i huset, frem for at følge temperaturen udenfor.

Isolering af huset mindsker varmetabet

Særligt i Danmark er der god grundt til at investere i isolering af hus. Det er nemlig vores varmeisolering, der gør os i stand til at holde på varmen i de mange kolde måneder, vi har i det nordlige klima. I Danmark har vi lang tradition for at isolere for at undgå varmetab – og med højere energipriser og fokus på energirammer med mindsket CO2-udslip, er det vigtigt, vores boliger er tilstrækkeligt isoleret. Er di i tvivl om, hvorvidt dit hjem kan holde varmen indendørs, så kontakt CAWO. Vi sender gerne en mand, der kan måle tykkelsen og gennemgå husets isoleringsevne.

​Ring og hør nærmere

Vil du gerne vide mere om vores løsninger med isolering, og hvad mulighederne er for dig og din bolig? Så kontakt Peter Juhl på telefon 74 57 13 30 – så kommer vi gerne ud til dig og tager et kig på din bolig og vurderer mulighederne derfra.​

​Kontakt CAWO A/S

​Planlægger du at få bygget til eller at få udskiftet dine vinduer og døre til en mere energirigtig løsning?​

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os for en uddybende samtale om din opgave.​

Ring til os på telefon 74 57 13 30.​

Kontakt cawobyg