Isolering af hus i Haderslev, Vojens etc.​

Hos CAWO har vi flere års erfaring med isolering af hus i Haderslev, Vojens, Aabenraa og nærtliggende områder. Det kan være en rigtig god løsning at få kontrolleret isoleringen, hvis dit hus er utæt og du gerne vil nedbringe din varmeregning. Desuden vil det betyde, at du er med til at mindske vores CO2-aftryk i Danmark.

Vi tilbyder vores hjælp og rådgivning til alle privatkunder såvel som virksomheder eller institutioner, der ønsker at forbedre indendørsforholdene. Hos os er du garanteret den højeste kvalitet på markedet til ny- og efterisolering.

Invester i isolering – det betaler sig!
Kender du udtrykket ”at fyre for gråspurvene”? Det gamle ordsprog henviser til, at man lader varme gå til spilde – f.eks. ved at åbne sine vinduer, hvormed varmen siver ud til fuglene. I dag dækker udtrykket dog også over en økonomisk merudgift. Varme er ikke billigt, og derfor skal den naturligvis holdes inde i boligen.

Derfor er der i dag meget fokus på energioptimering og energi generelt – både hos privatforbrugeren og på den politiske dagsorden. De senere år er tykkelsen på isoleringen i huset øget, og kravene til udførelsen er skærpet.

Der findes mange forskellige typer isolering. Hos CAWO udfører vi de fleste – lige fra isolering af loftsrum med flamingo, glas- eller papiruldsprodukter til traditionel pladebatts-isolering. Vi installerer desuden også gerne nye vinduer og døre, som kan være med til at give en øget besparelse på varmeregningen.
Vi anvender naturligvis det sidste nye udstyr, maskiner og produkter inden for isoleringsbranchen, hvormed vi ikke efterlader synbare mærker fra vores isoleringsindgreb.

Få mere end kun kontante fordele ved at efterisolere
Når man taler om at udføre isolering af huset som energioptimering, er det ofte i sammenhæng med den store økonomiske besparelse, der opnås årligt, når huset bliver i bedre stand til at holde på varmen. Men faktisk er indeklimaet også en glimrende årsag til at få tilstrækkeligt med isoleringsmateriale i mure, krybekælder, på loftet etc.

Ved at isolere forbedrer du indeklimaet, hvormed du mindsker risikoen for fugt og skimmelsvamp, samtidig med at du slipper for kuldebroer og trækgener, som kan føre til løbende næser. Indeklimaet bliver bedre, da du får lettere ved at holde en jævn og behagelig temperatur i huset.

Isolering af huset mindsker varmetabet
Særligt i Danmark er der god grund til at investere i isolering af boligen. Det er nemlig vores varmeisolering, der gør os i stand til at holde på varmen i de kolde måneder, vi har i vores nordiske klima. I Danmark har vi en lang tradition for at isolere for at undgå varmetab – og med højere energipriser og fokus på energirammer for mindsket CO2-udslip, er det vigtigt, at vores boliger er tilstrækkeligt isoleret. Er du i tvivl om, hvorvidt dit hjem kan holde varmen indendørs, så kontakt CAWO. Vi sender gerne en mand, der kan måle tykkelsen og gennemgå husets isoleringsevne.

Ring og hør nærmere – Du finder os i Haderslev
CAWO A/S er en professionel og veletableret tømrer og hovedentreprenør beliggende i Haderslev, hvor vi blandt andet udfører isoleringsopgaver. Vi isolerer naturligvis også huse i Vojens, Aabenraa og andre omkringliggende byer – altid med bundsolidt håndværk, flot finish og pæn oprydning som en del af arbejdet.

Vil du gerne vide mere om vores løsninger med isolering af hus og høre om dine muligheder? Så kontakt Peter Juhl på telefon 74 57 13 30 – så kommer vi gerne ud til dig og tager et kig på din boligs isoleringssituation.

Kontaktpersoner til isolering af hus

John_C

John Carstensen
Tømrermester

4090 2989
john@cawobyg.dk

Peter

Peter Juhl
Tømrermester

4031 7785
peter@cawobyg.dk

Private kunder