Nyt tag eller renovering af tag?

Nyt tag i Haderselv og omegen

Trænger din bolig til et nyt tag? Så kan vi hos CAWO hjælpe dig godt på vej. Vi har stor ekspertise og erfaring inden for tagarbejde, og vi har hjulpet rigtig mange kunder gennem tiderne med at få lagt nyt tag samt med renovering af tag – primært i områderne Haderslev, Vojens og Aabenraa.

Taget er et af de absolut vigtigste steder på et hus, og derfor kan selv den mindste fejl få store konsekvenser. Derfor bør du altid søge kontakt til en tømrer, hvis du oplever defekter med dit tag.

Renovering af tag kan ofte svare sig

Vi kan hjælpe med både tagrenovering og nyt tag, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er du garanteret en holdbar løsning, som du vil sætte stor pris på i mange år. Ofte er en tagrenovering en god løsning hvor der er masser af kvalitet til prisen.

Tagarbejde er ofte en stor og omfattende proces, og derfor har vi også det helt rette udstyr til disse opgaver. Med teleskoplæsser, lifte og stillads kan vi lægge tag på bygninger i alle højder og vinkler.​

Vi tilgår opgaven med stor ekspertise og med forståelse for, at vi som håndværkere skal levere en gennemført totalløsning. Derfor det ikke kun håndværket, som er i top, men også vores oprydningsarbejde, vores respekt for aftaler og den rådgivning, vi yder til alle private og erhvervskunder.

Få lagt et nyt tag i høj kvalitet på huset

Et nyt tag bør ses som en fantastisk investering, da dette ikke bare frisker dit hus op, men samtidig også øger din samlede boligværdi, hvis du har planer om at sælge engang i fremtiden. ​

Dertil får du mulighed for selv at vælge mellem et stort udvalg af tagløsninger. Taget kan lægges eller renoveres med både forskellige materialer og i forskellige design. Alle byggematerialer har deres egne fordele, der bør indtænkes i din tagløsning.

Som eksperter i både nylægning og renovering af tag i Haderslev, Vojens, Aabenraa og andre omkringliggende byer fortæller vi dig gerne mere om tagets mange muligheder og vores bedste erfaringer, når vi møder dig til en uforpligtende samtale.

Få mere at vide

Taget er et af de mest udsatte områder på dit hjem, da det er udsat for solens, vindens og vinterens hårde klimaer. Renovering af taget og tagkonstruktionen eller et helt nyt tag kan derfor blive aktuelt før eller siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af taget eller et helt nyt tag? Vores dygtige håndværkere er klar til at sikre dig en ny tagbelægning, der ser flot ud og lægges med afsæt i stolte danske håndværkstraditioner. På den måde får du lagt et tag, som står flot til husets arkitektoniske stil og holder længe – selv når vejret raser udenfor.

Husk vi ikke blot klarer renoveringsopgaver, men udskiftning af tagbelægninger, undertage m.m. samt garanterer professionel rådgivning i forhold til udseende, isolering, lysforhold og plads.

Kontakt Peter Juhl eller John Carstensen på telefon 74 57 13 30. og hør meget mere.

​Kontakt CAWO A/S

​Planlægger du at få bygget til eller at få udskiftet dine vinduer og døre til en mere energirigtig løsning?​

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os for en uddybende samtale om din opgave.​

Ring til os på telefon 74 57 13 30.​

Kontakt cawobyg