Nyt tag eller renovering af tag?

Trænger din bolig til et nyt tag? Så kan vi hos CAWO hjælpe dig godt på vej. Vi har stor ekspertise og erfaring inden for tagarbejde, og vi har hjulpet rigtig mange kunder gennem tiderne med at få lagt nyt tag eller få foretaget renovering af tag – primært omkring Haderslev, Vojens og Aabenraa.

Nyt tag i Haderslev og omegn

Taget er et af de absolut vigtigste områder på et hus, og derfor kan selv den mindste fejl få store konsekvenser. Derfor bør du altid søge kontakt til en professionel tømrer, hvis du oplever defekter eller har mistanke om utætheder.

Et nyt tag bør ses som en investering, da det ikke bare frisker dit hus op, men samtidig også øger den samlede boligværdi, hvis du har planer om at sælge på et tidspunkt. ​

Dertil får du mulighed for selv at vælge mellem et stort udvalg af tagløsninger. Taget kan lægges eller renoveres med forskellige materialer og i forskellige design. Alle byggematerialer har deres egne fordele, der bør indtænkes i din tagløsning.

Som eksperter i både nylægning og renovering af tag i Haderslev, Vojens, Aabenraa og andre omkringliggende byer fortæller vi dig gerne mere om tagets mange muligheder og vores bedste erfaringer. Alt sammen når vi møder dig til en uforpligtende samtale.

Renovering af tag kan ofte svare sig

Vi kan hjælpe med både tagrenovering og nyt tag, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er du garanteret en holdbar løsning, som du vil sætte stor pris på i mange år.

Tagarbejde er ofte en stor og mere omfattende proces, og derfor har vi også det helt rette udstyr til disse opgaver. Med teleskoplæsser, lifte og stillads kan vi lægge tag på bygninger i alle højder og vinkler.​

Vi tilgår opgaven med stor ekspertise og med forståelse for, at vi som håndværkere skal levere en gennemført totalløsning. Derfor det ikke kun håndværket, som er i top, men også vores oprydningsarbejde, vores respekt for aftaler og den rådgivning, vi yder til alle private og erhvervskunder.

Få mere at vide

Taget er et af de mest udsatte områder på dit hus, da det er udsat for sol, vind og vinterens hårde klima. Renovering af taget og tagkonstruktionen – eller et helt nyt tag – kan derfor blive aktuelt før eller siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af taget eller et helt nyt tag? Vores dygtige håndværkere er klar til at sikre dig en ny tagbelægning, der ser flot ud og lægges med afsæt i stolte danske håndværkstraditioner. På den måde får du lagt et tag, som står flot til husets arkitektoniske stil og holder længe – selv når vejret raser udenfor.

Husk vi ikke blot klarer renoveringsopgaver, men udskiftning af tagbelægninger, undertage m.m. samt garanterer professionel rådgivning i forhold til udseende, isolering, lysforhold og plads.

Kontakt Peter Juhl eller John Carstensen på telefon 74 57 13 30. og hør meget mere.

Kontaktpersoner for nyt tag

John_C

John Carstensen
Tømrermester

4090 2989
john@cawobyg.dk

Peter

Peter Juhl
Tømrermester

4031 7785
peter@cawobyg.dk

Private kunder