Hvad kan vi hjælpe dig med?

Fagentreprise

Vi udfører tømrer-, snedker- eller blikkenslagerarbejde i fagentreprise. Arbejdet udføres efter dine tegninger og planer, og du har selv kontrol over hele byggeprocessen, du har selv kontakt til evt. andre entreprenører på projektet, og har hele tiden fingeren på pulsen med dit byggeri.

Kontakt Lars eller Torben for at høre nærmere om vores fagentreprise, eller for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dit næste byggeprojekt ud i livet på 7457 1330.

Hovedentreprise

Vi står for fagentrepriserne
Vælger I Jeres nye bygge- eller renoveringsprojekt som en hovedentreprise, tager CAWO A/S det overordnede ansvar for styring af fagentrepriserne, den økonomiske ramme samt tidsplanen omkring byggeriet. Vi udfører byggeprocessen med udgangspunkt i dit projektmateriale og derefter fra første spadestik til den afsluttende og mangelfrie aflevering af projektet.

Ved hovedentreprise er vi ansvarlige for koordinering af arbejdet over for dig som bygherre, og du kan med denne entrepriseform koncentrere dig om byggeriet og overlade de resterende beslutninger til vores entreprenører.

Hovedentreprise betyder, at I kun har én kontaktperson og én pris, og at I slipper for koordinering og planlægning mellem de forskellige håndværksfag, og at vi fungerer som ansvarlige for koordineringen af projektet.

Kontakt Lars eller Torben for at høre nærmere om vores hovedentreprise, eller for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dit næste byggeprojekt ud i livet på 74 57 13 30.

Totalentreprise

Vi står for det hele
Vælger I Jeres bygge- eller renoveringsprojekt som en totalentreprise hos CAWO A/S, vælger i samtidig en tryg, overskuelig og smidig byggeproces, der også kan give Jer en økonomisk fordel, fordi projektet samles under én entreprenør. Vi klarer hele processen for dig, og du har kun én kontaktperson og én pris, som du skal forholde dig til, når du vælger at benytte dig af totalentreprise hos os.

Vores store kendskab til alle led i processen, giver Jer garanti for at arbejdet udføres inden for de aftalte kvalitetsmæssige rammer, til den aftalte økonomi og aftalte tid. I slipper endvidere for unødige bekymringer og uforudsete hindringer, da vi står for al kontakt til rådgivere og fagentreprenører, ligesom vi varetager alle planlægnings- og styringsopgaver. Naturligvis fra start til slut, så I blot kan læne Jer tilbage og lade os føre Jer trygt i mål.

Med totalentreprise slipper du for koordinering og planlægning mellem arkitekt, ingeniør og adskillelige andre håndværkerfag, og du overlader ansvaret og det overordnede overblik til os.

Kontakt Lars eller Torben for at høre nærmere om vores totalentreprise, eller for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dit næste byggeprojekt ud i livet på 74 57 13 30.

Kontakt Lars eller Torben for at høre nærmere om vores totalentreprise, eller for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dit næste byggeprojekt ud i livet på 7457 1330.

Lars

Lars Wolf
Snedkermester

4090 2981
lars@cawobyg.dk

Torben

Torben Bøgskov Jøhnk
Tømrermester

3066 6050
torben@cawobyg.dk

Morten

Morten Seeberg
Byggeleder

4090 2985
morten@cawobyg.dk

Galleri - Entreprise