Blikkenslager i Haderslev, Vojens m.m.

Blikkenslagerarbejde hos CAWO A/S

​Leder du efter en dygtig blikkenslager i Haderslev, så klarer vi også den opgave for dig!  CAWO har noget utraditionelt blikkenslagere ansat. Årsagen hertil er, at tømrerne stort set altid laver forarbejdet til en stor del blikkenslagerarbejde, og derfor supplerer de to faggrupper hinanden godt. Dette sikrer langt bedre løsninger, gør arbejdsprocessen mere smidig, og minimerer dermed risikoen for fejl og utætheder.

Hos CAWO  møder du altid en uddannet og fagligt dygtig blikkenslager, som altid kan hjælpe dig. Vi udfører blikkenslagerarbejde i Haderslev, Vojens, Aabenraa og omegn – både til private og erhverv.

Vi er stolte af at kombinere moderne og effektive teknikker med stolte håndværksprincipper, så vores kunder får markedets bedste løsninger inden for blandt andet:

  • Tagrender og nedløb
  • Beklædning af kviste
  • Zinktage
  • Murinddækninger
  • Skorstensinddækninger
  • Facadedækninger
  • Gavle
  • Skotrender
  • Diverse blikkenslagerarbejde

Da det danske vejr er omskifteligt og svinger fra sæsoner med høj sol til frostvejr og haglstorme, er alt blikkenslagerarbejde udført med kvalitetsmaterialer, der kan tåle det hårde skandinaviske klima – hvad enten det er erhvervsbygninger eller privat.

Vi bruger de bedste materialer

Vores blikkenslager udfører sit arbejde i zink, blik, kobber, aluminium og plastik – altid i den bedste kvalitet. Der lægges stor vægt på, at blikkenslagerarbejdet udføres arkitektonisk og håndværksmæssigt korrekt, og at funktionaliteten og holdbarheden er i top – hver gang.

Vi har eget værksted, og kan derfor udføre specialopgaver, detaljer og tilpasninger lige efter dine ønsker og behov.

Rådgivende blikkenslager i Haderslev

Hos Cawobyg er vores blikkenslagerarbejde altid gjort med øje for form og finish. En af årsagerne til at vi kan levere flot håndværk, er at vi har stor knowhow og sans for de enkelte materialer til et givent byggeri.

Vi kan rådgive om de helt rette profiler og beklædninger – og vi leverer naturligvis gerne løsninger på specialmål, så alt fra mindre tagrender til store facader får det rette look i holdbare materialer som kobber, zink, skifer, aluminium eller stål.

Vi følger udviklingen

Når man taler om blikkenslagerarbejde i forbindelse med tagkonstruktion og facader, kommer man ikke uden om den rivende udvikling, branchen har været igennem, hvor særligt beklædninger og false-arbejde er mere og mere anvendt.

På trods af udvikling i branchen, mister vi aldrig synet på de håndværksdyder, en sand fagmand besidder. For os er det vigtigt, du får en løsning til dit byggeprojekt, hvor udførelsen er helt i top, og hvor de arkitektoniske sammenspil harmonerer.

Det gælder uanset om der er tale om private husstande eller om vores blikkenslagere skal på arbejde på en stor erhvervsbygning.

Kontakt os i dag

Cawobyg har base i Haderslev, men løser også blikkenslageropagver i omkringliggende byer som Vojens og Aabenraa. Vi har stort fokus på kundeservice, hvilket betyder, vi nøje overholder aftaler, husker oprydning og i det hele taget leverer både godt håndværk og et professionelt indtryk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejde – eller inspiration og professionel sparring til en løsning til netop din bolig – så kontakt blikkenslager John Aadal Nielsen på telefon 40 90 29 87 eller på e-mail jn@cawobyg.dk​.

​Kontakt CAWO A/S

​Planlægger du at få bygget til eller at få udskiftet dine vinduer og døre til en mere energirigtig løsning?​

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os for en uddybende samtale om din opgave.​

Ring til os på telefon 74 57 13 30.​

Kontakt cawobyg