Blikkenslager af højeste kvalitet

​CAWO A/S har noget utraditionelt blikkenslagere ansat. Årsagen hertil er, at tømrerne stort set altid laver forarbejdet til blikkenslagerens arbejde, og derfor supplerer de to arbejdsområder hinanden godt. Dette sikrer langt bedre løsninger, gør arbejdsprocessen mere smidig, og minimerer dermed risikoen for fejl og utætheder.

Hos CAWO A/S har vi dygtige, uddannede blikkenslagere ansat, hvorfor vores blikkenslager kan hjælpe dig med blandt andet følgende opgaver i Haderslev, Vojens, Aabenraa og omegn – både til private og erhverv:​

  • Tagrender og nedløb
  • Beklædning af kviste
  • Zinktage
  • Murinddækninger
  • Skorstensinddækninger
  • Facadedækninger
  • Skotrender

Blikkenslagerarbejde med de bedste materialer

Vores blikkenslager udfører blikkenslagerarbejde i zink, blik, kobber, aluminium og plastik – altid i den bedste kvalitet. Der lægges stor vægt på, at blikkenslagerarbejdet udføres arkitektonisk og håndværksmæssigt korrekt, og at funktionaliteten og holdbarheden er i top.

Vi har eget blikkenslagerværksted, og kan derfor udføre specialopgaver, detaljer og tilpasninger lige efter ønsker og behov.

Kontakt os i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejde – eller inspiration og professionel sparring til en løsning til netop din bolig – så kontakt blikkenslager John Aadal Nielsen på telefon 40 90 29 87 eller på e-mail jn@cawobyg.dk​.

​Kontakt CAWO A/S

​Planlægger du at få bygget til eller at få udskiftet dine vinduer og døre til en mere energirigtig løsning?​

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os for en uddybende samtale om din opgave.​

Ring til os på telefon 74 57 13 30.​

Kontakt cawobyg